Vakantiehuis Frankrijk

Vakantievilla met privé-zwembad in Salernes Zuid-Frankrijk

Ligging Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk "Le Vallon Vivace", Leven als God in Frankrijk, kan in deze luxe en comfortabele villa met een groot privé zwembad, gelegen in Salernes.
In het hart van de Var, één van de mooiste gebieden van Zuid-Frankrijk, ligt Salernes. De Provence en Côte d’Azur zijn één van de meest gewilde vakantieplekken van Europa geworden. Het zachte klimaat van de Middellandse zee en het azuur blauwe water maken leven als god in Frankrijk mogelijk. In de VAR zijn vele oude Provençaalse dorpjes met hun smalle straatjes, oude kerkjes, fonteinen en schilderachtige pleintjes. Salernes heeft een gezellig dorpsplein waar wekelijks de woensdag- en zondagmarkt plaats vindt. U vindt hier een willekeur aan regionale en provençaalse producten. 
De villa ligt circa 2 km, vanuit de dorpskern en is geschikt voor 8 personen. De villa ligt rustig en toch niet afgelegen, op zeer royaal terrein met een privé-zwembad in vrije vorm van ± 13.40 x 5.60 meter, voorzien van een plage (ondiep gedeelte) en een banquet (bank in het water). 
Als bijzonder kenmerk loopt er over het terrein een eigen rivier met diverse watervallen.
Kortom "een OASE" van Rust en Ruimte in een natuurlijke, zeer aangename omgeving
waar u heerlijk kunt relaxen. Werkelijk "Het Paradijs" in Frankrijk om van uw vakantie te genieten.
Hebben wij uw interesse gewekt?

Voor meer informatie of het huren van deze fraaie villa op unieke en zeer bijzondere locatie kijk verder op deze website of neem contact met ons op.

LeVallonVivace@hotmail.com